Lee_hom.jpg

愛 你 等 於 愛 自 己
Ai4 Ni3 Den3 Yu2 Ai4 Zi4 Ji3

淋 我 淋 過 的 雨 , 吹 你 吹 過 的 風 , 比 風 雨 還 親 蜜。
Lin2Wo3 Lin2 Guo4 De Yu3, cue ni3 cue guo4 de fong , bi3 fong yu3 hai2 cing mi4
兩 個 人 的 影 子 ,在 同 一 個 天 地 ,擁 有 一 樣 的 回 憶。
Liang3 Ge Ren2 De Ying3 Zi,zai4 tung2 yi ge tian di4,Yung3 yo3 yi2 yang4 de hue2 Yi4

心 想 著 你 , 眼 看 著 你 , 就 像 貼 近 自 己。
Xin Xiang3 zhe ni3,Yan3 Kan4 zhe ni3,jio4 xiang4 tie jin4 zi4 ji3
傻 的 笑 的 , 就 好 像 你 , 像 你 一 樣 甜 蜜。
sa3 de xao4 de ,jio4 hao3 xiang4 ni3,xiang4 ni3 yi2 yang4 tian2 mi4

是 不 是 愛 你 就 會 變 成 你 ? oh..yeah..
shi4 bu2 shi4 ai4 ni3 jio4 hue4 cheng2 ni3 ? oh.. yeah..
愛 你 就 等 於 愛 自 己 Mm..Well..Well(Alright)
ai4 ni3 jio4 deng3 yu2 ai4 zi4 gi3 Mm..Well..Well(Alright)

我 想 你 的 難 題 , 你 寫 我 的 日 記 , 比 愛 人 還 親 蜜。
wo3 xiang3 ni3 de nan2 ti2,ni3 xie3 wo3 de re4 ji4 , bi3 ai4 ren2 hai2 cing me4
我 還 沒 說 可 惜 ,你 已 經 在 嘆 氣 ,不 可 思 議 的 默 契。
wo3 hai2 mei2 shuo ke3 xi2,ni3 yi3 jieng zi4 tan4 qi4,bu2 ke3 se yi4 de muo4 qi4

心 想 著 你 , 眼 看 著 你 , 就 像 貼 近 自 己。
xin xiang3 zhe ni3,yan3 kan4 zhe ni3,jio4 xiang4 tie jin4 zi4 ji3
怪 不 得 , 擁 抱 感 覺 會 越 來 越 熟 悉。
Guai4 bu4 de2,yung3 bao4 gan3 jue2 hue4 yue4 lai2 yue4 shou2 xi

是 不 是 你 所 有 的 秘 密。
shi4 bu2 shi4 ni3 shuo3 yo3 de mi4 mi4。
已 經 成 為 我 的 呼 吸 Ah~ 不 再 分 離。
yi3 jing cheng2 wei2 wo3 de hu xi Ah~ bu4 zi4 fen li2



Loving you is the same as loving myself.

Getting wet on the rain drops falling off of me, Getting blown by the wind that slid off you, we are closer than wind and rain.
The shadow of two, under the same sky, having the same memories.

when I think of you, when I look at you, it's like getting close to myself.
My silliness my smile are just like you, just as sweet as you.

Do I become you when I love you? oh.. yeah..
Loving you is the same as loving myself. Mm..Well..Well(Alright)

I solve your tough problems, you write my diarys, we are closer than lovers.
Before I said pitty, you are already sighing, impecable tacit understanding.

When I think of you, when I look at you, it's like getting close to myself.
No wonder your embrace is becoming more and more familiar.

Have all your secrets,
Become a part of my breath? Ah~ We shall never leave each other.
創作者介紹

竹板凳的漁瘟

發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()